Enkelt Kort - Maskrosgrattis (Fraktfritt)

  • 19 kr

Tänk vilka olika skepnader en maskros kan ta. På sitt eget sätt är den vacker i alla sina former även om de skiljer sig så mycket åt. Vykort utan kuvert.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Tänk vilka olika skepnader en maskros kan ta. På sitt eget sätt är den vacker i alla sina former även om de skiljer sig så mycket åt. Barn har också en särskild kärlek till maskrosor eftersom de är så fascinerande på många sätt. Här står den lilla musen och önskar att hans grattishälsning når mottagaren som ett maskrosfrö i vinden.

Kortet är av vykortsstorlek.

Enkelt kort med plats för adress och frimärke på baksidan. Inget kuvert medföljer.

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee