Enkelt Kort - Kalas i det gröna (Fraktfritt)

  • 19 kr

Kalas med nära och kära i det gröna -något att längta efter! Det här ljuvliga kortet är vackert och detaljrikt illustrerat. Enkelt kort med plats för adress.

Kalas med nära och kära i det gröna -något att längta efter! Det här ljuvliga kortet är vackert och detaljrikt illustrerat. Ser du t ex att några av barnen är utklädda?
Ett lekfullt kort att skicka till någon du vill fira med.
Kortet kan skickas som inbjudan, gratulation eller bara som en tanke...vilket inte är så bara!
Du kan också rama in det för en extra sommarkänsla hemma!

Vykortsstorlek.

Enkelt kort med plats för adress och frimärke på baksidan. Inget kuvert medföljer.

100% återvunnet papper med en vacker, matt finish.

Från: Belle & Boo

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee

____________________________________

En dag ropade den lilla flickan Belle på sin kanin Boo och de hoppade in på en boksida och började sina äventyr tillsammans. Sedan dess har de förtrollat föräldrar, morföräldrar och barn med alla sina fina berättelser.
Genom den illustrerade världen, full av oskuldsfull charm, påminner oss vännerna om friheten och fantasin som vi upplevde i vår egen barndom, långt bort från dagens surfplattor och TV-skärmar.
Det är en värld där fantasin inte har några gränser, där barn uppmuntras att utforska och leka. En värld där barn kan vara barn.
Så välkommen till World of Belle and Boo, kom in. Det är dags för dina äventyr att börja ...