Enkelt Kort - Ja må du leva... (Fraktfritt)

  • 19 kr

Här har djuren samlats för att sjunga för födelsedagsbarnet tillsammans. Musen tycker att texten är lite knepig att komma ihåg och behöver därför fuskpapper.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Här har djuren samlats för att sjunga för födelsedagsbarnet tillsammans. Musen tycker att texten är lite knepig att komma ihåg och behöver därför ha ett litet fuskpapper. De har också gjort en tårta tillsammans som det står Happy Birthday på.

Vykortsstorlek.

Motiv av Angela Holzmann

Enkelt kort med plats för adress och frimärke på baksidan. Inget kuvert medföljer.

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee