Enkelt Kort - Flykt från karusellen (Fraktfritt)

  • 19 kr

Det är ju inte så konstigt att man tillslut tröttnar på att springa runt, runt, runt och vill upptäcka vad mer livet har att erbjuda en vacker, vit häst.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Det är ju inte så konstigt att man tillslut tröttnar på att springa runt, runt, runt och vill upptäcka vad mer livet har att erbjuda en vacker, vit karusellhäst i sina bästa år.

Vykortsstorlek.

Enkelt kort med plats för adress och frimärke på baksidan. Inget kuvert medföljer.

Kortet är 10,5 x 14,8 cm 

Motiv av Gerhard Glück

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee