Enkelt Kort - Dolda ballonger (Fraktfritt)

  • 19 kr

Här står björnen och väntar på sin vän som fyller år. Bakom ryggen har han en riktig överraskning och ingen kan se vad det är! Oj, vilken överraskning!

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Här står björnen och väntar på sin vän som fyller år. Bakom ryggen har han en riktig överraskning och ingen kan se vad det är! Oj, vad vännen kommer bli förvånad när han tar fram alla de fina ballongerna!

Kortet är av vykortsstorlek.

Enkelt kort med plats för adress och frimärke på baksidan. Inget kuvert medföljer.

Om du inte vill skicka iväg kortet kan du alltid rama in det till en fin tavla.

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee