Enkelt Kort - Blomstercykeln (Fraktfritt)

  • 19 kr

Härligt kort med en cykel lutandes mot den vackra blåa dörren, med korgar fyllda med blommor. Den vita katten hälsar den med. Vykortsstorlek.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Härligt kort med en cykel lutandes mot den vackra blåa dörren, med korgar fyllda med blommor. Den vita katten sänder också sin hälsning till mottagaren av kortet.

Vykortsstorlek.

Enkelt kort med tom baksida som ger plats för adress och frimärke. Inget kuvert medföljer.

Kortet blir en fin liten tavla om du väljer att rama in det.

Design av Kaisu Sandberg. Tryckt i Finland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee