Enkelt Kort - Barnkalas (Fraktfritt)

  • 19 kr

Tänk så härligt med ett litet fint barnkalas. Använd gärna kortet som en inbjudan till dina gäster. Eller rama in det som en fin liten tavla att hänga på väggen

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Tänk så härligt med ett litet fint barnkalas. Använd gärna kortet som en inbjudan till dina gäster.

En god vän berättade att hon tyckte att en bra tumregel var att bjuda så många gäster som barnet fyller år. På så sätt blir det roligast både för gästerna, föräldrarna och födelsedagsbarnet. Om de har använt sig av detta tips på denna bild borde det betyda att födelsedagsbarnet fyller 3 år.

Underbart motiv som blir en vacker tavla om du väljer att rama in det.

Vykortsstorlek.

Enkelt kort med plats för adress och frimärke på baksidan. Inget kuvert medföljer.

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee