Enkelt kort 3D - Solsystemet (Fraktfritt)

  • 49 kr

De här 3D-korten är verkligen helt magiska.Rymden är oändlig och det är verkligen den känsla du får när du tittar på detta härliga kort. Skickas fraktfritt.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

De här 3D-korten är verkligen helt magiska.

Rymden är oändlig och det är verkligen den känsla du får när du tittar på detta härliga kort. Här ser du namnet på våra närmaste planteter (på engelska)

De här 3D-korten vill du absolut se i verkligheten! Det går inte att beskriva hur coola de är.
Kortet är ett enkelt, tjockare kort utan kuvert.

Storlek: Vykortsstorlek 16x12 cm med rundade hörn

På baksidan finns det plats för frimärke och adress.

Kortet är stadigt och står fint om du ställer upp det som dekoration mot en vägg på en hylla.
Design: Deluxebase, England

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee