Enkelt kort - Katt med banjo (Fraktfritt)

  • 19 kr

Underbart kort som föreställer en liten katt som spelar banjo. Kanske stämmer den musikälskande katten upp i örhängen som "Alla snubbar vill ju vara katt", "Lil

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Underbart kort som föreställer en liten katt som spelar banjo. Kanske stämmer den musikälskande katten upp i örhängen som "Alla snubbar vill ju vara katt", "Lille katt" eller varför inte "Memories" ur musikalen Cats... Ett kort som gör en miss-nöjd snarare än missnöjd! En spinn-spinn situation! 

Enkelt kort i vykortsstorlek utan kuvert.

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee