Enkelt konstkort - Tankar en regnig dag (Fraktfritt)

  • 39 kr

Handmålat konstkort som föreställer en liten iller som tittar ut genom ett fönster på regnet som smattrar utanför. Vackert kort tryckt på vackert papper.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Handmålat konstkort som föreställer en liten iller som tittar ut genom ett fönster på regnet som smattrar utanför. Kanske anas en viss melankoli, kanske är det rofyllt och trösterikt att lyssna till dropparnas dans över rutan. Ett kort med mycket känsla. Kortet är vackert illustrerat i mjuka färger med matt finish på papper med vacker yta. Det här kortet ska du skicka till någon speciell, då det är ett mycket speciellt kort! Du kan såklart även rama in det för det är ett riktigt litet konstverk. 

Kortet är av vykortsformat och kommer utan kuvert.

Storlek: A6

Från: By Oliver Art

Konstnären heter Bruna Oliviera. Korten finns i begränsad upplaga och är speciellt utvalda av Mr Humblebee.

_________________________________

Bruna Oliveira heter kvinnan bakom By Oliver Art. Hon är bosatt i Danmark och har sin studio i en liten förort utanför Köpenhamn. Där tillbringar hon de flesta av sina dagar tillsammans med sin valp Luigi, som alltid sover på fönsterbrädan när Bruna målar.
Bruna tycker om mysiga saker. En pensel, en kopp med något varmt och en ylletröja en kall regnig dag är verkligen hennes idé av perfektion.
Dessutom älskar hon små djur och hon älskar att måla, så det flesta målningarna föreställer små djur!

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee