Enkelt konstkort - Morfar hund (Fraktfritt)

  • 29 kr

Handmålat konstkort som föreställer en hund bekvämt tillbakalutad i sin favoritfåtölj med tassarna på pallen. Det är inte vilken hund som helst.

Handmålat konstkort som föreställer en hund bekvämt tillbakalutad i sin favoritfåtölj med tassarna på pallen. Det är inte vilken hund som helst, utan den godmodige Morfar hund som aldrig skäller på någon. Han läser tidningen som bjuder på viktiga nyheter. 

Kortet är vackert illustrerat i mjuka färger med matt finish på papper med vacker yta. Det här kortet ska du skicka till någon speciell, då det är ett mycket speciellt kort! Du kan såklart även rama in det för det är ett riktigt litet konstverk. 

Kortet kommer utan kuvert.

Storlek: A6

Från: By Oliver Art

Konstnären heter Bruna Oliviera. Korten finns i begränsad upplaga och är speciellt utvald av Mr Humblebee.

_________________________________

Bruna Oliveira heter kvinnan bakom By Oliver Art. Hon är bosatt i Danmark och har sin studio i en liten förort utanför Köpenhamn. Där tillbringar hon de flesta av sina dagar tillsammans med sin valp Luigi, som alltid sover på fönsterbrädan när Bruna målar.
Bruna tycker om mysiga saker. En pensel, en kopp med något varmt och en ylletröja en kall regnig dag är verkligen hennes idé av perfektion.
Dessutom älskar hon små djur och hon älskar att måla, så det flesta målningarna föreställer små djur!

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee