Dubbelt kort med kuvert - Kanin i rosa klänning (Fraktfritt)

  • 39 kr

Underbart kort med kaninen i den rosa klänningen omgiven av blommor. Motivet är tryckt på strukturpapper, vilket ger en lyxig känsla. Kuvert medföljer.

Dela

Underbart kort med kaninen i den rosa klänningen omgiven av blommor.

Motivet är tryckt på strukturpapper, vilket ger en lyxig känsla. I kortet finns ingen text, vilket gör att det kan användas till många olika tillfällen, som t.ex. bröllop, födelsedag, dop, mors dag eller namnsdag.

Kortet är ca 11x14,2 cm

Det medföljer ett kuvert som passar till kortet.

TIPS! Om du inte vill skicka iväg kortet blir det en underbar liten tavla om du väljer att rama in det.

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee

______________________


PaperDream - I still believe, är ett litet företag med säte i Sverige. PaperDream samarbetar med konstnärer över hela världen men utbudet av de egendesignade varorna växer stadigt för varje år. PaperDream vill ta tillvara allt det vackra som kan göras av papper. Gratulationskort kan sprida glädje till så många.
Designen och lagerhållningen finns i Sverige och tillverkningen sker i liten skala, inom Europa.