Laserskuret kort med kuvert - Happy Birthday (Fraktfritt)

  • 69 kr

Underbart. laserskuret kort med en härlig födelsedagshälsning. Här är texten och många detaljer utskurna från första sidan så att du ser en del av insidan.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Underbart. laserskuret kort med en härlig födelsedagshälsning. Här är texten och många detaljer utskurna från första sidan så att du ser en del av insidan från framsidan på kortet. Mycket vackert och arbetat kort.

Storlek: 12 x 17 cm

Kortet är dubbelvikt och inuti finns ingen text. Du väljer själv vad du vill skriva i kortet.

Det medföljer ett kuvert som passar till kortet.

Här hittar alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee