Kort med kuvert - Växtballong (Fraktfritt)

  • 49 kr

Vackert kort med flickan med sin ballong full av liv och växter. Kortet har en präglad framsida som gör det extra lyxigt. Kortet är dubbelvikt och inuti är kort

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Vackert kort med flickan med sin ballong full av liv och växter. Kortet har en präglad framsida med konturer i motivet som gör det extra lyxigt.

Kortet är dubbelvikt och inuti är kortet vitt och det finns ingen text. Det gör att du kan använda kortet vid många olika tillfällen så som ett gratulationskort för att fira en födelsedag eller annat festligt tillfälle. Du väljer själv vad du vill skriva i kortet.

Det medföljer ett kuvert som passar till kortet.
Storlek: 14x17 cm 

Motiv av Ally Gore

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee