Kort med kuvert - Tropisk födelsedag (Fraktfritt)

  • 49 kr

Härligt födelsedagskort med underbara färger och motiv. Både texten och vissa detaljer är förgyllda för att göra kortet extra lyxigt. Dubbelvikt kort med kuvert

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Härligt födelsedagskort med underbara färger och motiv. Både texten och vissa detaljer är förgyllda för att göra kortet extra lyxigt.

Istället för Happy Birthday önskar fåglarna dig en riktig Happy Bird Day!

Dubbelvikt kort med en blank insida. Det medföljer ett passande kuvert med kortet. OBS! Kuvertet är blått och inte rött som på bilden.

Här hittar du fler produkter i serien Möt våren i Paris.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee