Kort med kuvert - Stark, modig och vacker (Fraktfritt)

  • 49 kr

Att vara stark, modig och ha en vacker insida som lyser som solen. Vilka härliga egenskaper och vilken härlig vän. Fint kort att skriva något fint i.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Att vara stark, modig och ha en vacker insida som lyser som solen. Vilka härliga egenskaper och vilken härlig vän.

Fint kort att skriva något fint i och kanske ge bort till någon som fyller år eller bara för att du tänker på någon när du ser kortet.

Ett dubbelt kort med kuvert. Kortet är blankt inuti så du kan fylla det med vad du vill.

Storlek 12 x 17 cm

Från Roger la Borde

Här hittar alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee