Kort med kuvert - Let your dreams come true (Fraktfritt)

  • 49 kr

Vackert kort med underbara färger. Texten och vissa detaljer är i guld för att göra kortet extra lyxigt. Let your dreams come true står skrivet på kortet.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Vackert kort med underbara färger. Texten och vissa detaljer är i guld för att göra kortet extra lyxigt.

Let your dreams come true står skrivet på kortet med guldbokstäver.

Kanske passar detta kort bra att ge till någon som ska ta studenten eller examen? Eller till någon som du verkligen önskar lycka på vägen.

Dubbelvikt kort med en blank insida. Det medföljer ett passande kuvert med kortet. OBS! Kuvertet är vitt och inte färgat som på bilden.

Här hittar du fler produkter i serien Möt våren i Paris.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee