Kort med kuvert - Flickan, himlen och skon (Fraktfritt)

  • 39 kr

Vackert och suggestivt kort i mjuka färger. Motivet föreställer en svävande flicka med vingar. Flickan tappar sin ena sko. Ett konstnärligt kort med kuvert.

Vackert och suggestivt kort i mjuka färger. Motivet föreställer en svävande flicka med vingar. Flickan tappar sin ena sko. Ett konstnärligt och förtrollande kort med glimten i ögat. Kortet öppnar för många fantasifulla tolkningar. En himlastormande Askungen får förlita sig på en jordnära prins? Bättre att flyga högt på sina drömmar än att förlora sig i saker man tappat längs vägen? Eller helt enkelt bara en bild som rör vid något...  Skicka till någon som berör dig, eller rama in och ha på väggen som ett konstverk.

Kortet är dubbelt med tom insida där du kan skriva vad du vill. Det medföljer ett vackert kuvert att skicka kortet i.

Kortet är 105mm x 145mm

Konstnär: Stephen Mackey . 

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee