Kort med kuvert - Fjärilarnas guldvärld (Fraktfritt)

  • 49 kr

Vackert kort med blommor och fjärilar i en värld som är full av guld. Det finns ingen text vilket gör att du kan använda det till mycket.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Vackert kort med blommor och fjärilar i en värld som är full av guld. 

Det finns ingen text, varken utanpå eller i kortet vilket gör att du kan använda det till många olika tillfällen.

Dubbelvikt, fyrkantigt kort med passande kuvert. 

OBS! Det är inte ett rosa kuvert, som det ser ut som på bilden utan kuvertet är guldfärgat. Däremot är insidan av kortet i den djuprosa färg som visas på bilden.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee