Kort med kuvert - Födelsedagsflickan (Fraktfritt)

  • 49 kr

Nu är det dags att säga grattis till en mycket speciell tjej. Kanske fyller hon 3, kanske 9, kanske 32? Hur som helst blir hon lika glad över detta kort!

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Nu är det dags att säga grattis till en mycket speciell tjej. Kanske fyller hon 3, kanske 9, kanske 32? Hur som helst blir hon lika glad över ett riktigt lyxigt födelsedagskort som kommer få henne att känna sig riktigt speciell. 

Konstnären heter Stephen Mackey

Kortet är ca 170mm x 124mm

Kortet är dubbelvikt med blank insida. Det följer med ett kuvert som matchar kortet.

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee