Kort med kuvert - Flyttkort (fraktfritt)

  • 49 kr

Känner du någon som ska flytta till ett nytt hem. Att flytta kan vara både spännande och lite otäckt eftersom allt känns så ovant på det nya stället.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Känner du någon som ska flytta till ett nytt hem. Att flytta kan vara både spännande och lite otäckt eftersom allt känns så ovant på det nya stället. Då kan det kännas underbart att få en hälsning från en kär vän som ett välkomnande till det nya huset. 

Lyxigt, vackert kort av konstnären Stephen Mackey. 

Kortet är 170mm x 124mm och dubbelvikt med blank insida. Det medföljer ett passande kuvert till kortet. 

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee