Kort med kuvert - Flyttfåglarna (Fraktfritt)

  • 49 kr

Fåglarna flyger söderut när vintern kommer. Tänk den som ändå fick flyga med dem... Hoppa på, håll i dig, för nu bär det iväg! Underbart kort med kuvert.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Fåglarna flyger söderut när vintern kommer. Tänk den som ändå fick flyga med dem... Hoppa på, håll i dig hårt, för nu bär det iväg!

Underbart kort med stor frihetskänsla, målat med vackra, milda färger.

Konstnär: Stephen Mackey . 

Kortet är 170mm x 124mm

Kortet är dubbelt med tom insida där du kan skriva vad du vill. Det medföljer ett vackert kuvert att skicka kortet i.

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee