Kort med kuvert - Flodhäst i badet (Fraktfritt)

  • 49 kr

Det här såg ju härligt ut! Kallt, härligt vatten som rinner på den lilla flodhästen. På något sätt har han lyckas ta sig upp i dricksfontänen.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Det här såg ju härligt ut! Kallt, härligt vatten som rinner på den lilla flodhästen. På något sätt har han lyckas ta sig upp i dricksfontänen. Hur har det gått till? Och hur ska han lyckas ta sig ner igen? Han har i alla fall en härlig handduk att svepa in sig i när han har badat klart.

Dubbelt kort med passande kuvert. Kortet är blankt på insidan så att du själv kan formulera din hälsning.

Storlek: 11,5 x 17,0 cm

Motiv av Suzan Visser. 

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee