Kort med kuvert - Flickan vid stormen (Fraktfritt)

  • 39 kr

Här står flickan precis på randen till den annalkande stormen. Kanske kan detta kort ge styrka till någon som ska ge sig in i något riktigt jobbigt? Kort med ku

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Här står flickan precis på randen till den annalkande stormen. Kanske kan detta kort ge styrka till någon som ska ge sig in i något riktigt jobbigt? Om man har bestämt sig för att ta sig igenom ovädret med den beslutsamhet som flickan visar kommer man förhoppningsvis ut på andra sidan än mer stärkt, om än lite rufsig i håret.

Ett dubbelt kort med kuvert. Kortet är blankt inuti så du kan fylla det med vad du vill.

Illustration av Elise Hurst.

Här hittar alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee