Kort med kuvert - Fjärilsträdet (Fraktfritt)

  • 49 kr

Härligt kort med kalasträdet som är fullt av fjärilar. Där kommer visst en fjäril flygande med ett vackert, inslaget paket. Kortet har detaljer i silver.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Härligt kort med kalasträdet som är fullt av fjärilar. Där kommer visst en fjäril flygande med ett vackert, inslaget paket. 

Kortet känns mycket exklusivt eftersom motivet är upphöjt på vissa ställen och dessutom är vissa detaljer färglagda med silver.

Dubbelt kort. Vitt kuvert medföljer. Det står ingen text i kortet så du kan själv formulera din hälsning.

Storlek ca 12 x 17 cm

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee