Kort med kuvert - Evighet (Fraktfritt)

  • 39 kr

Det här är ett kort med hjärteknipande känsla. Det är svårt att sätta fingret på vad som gör det så rörande. Ett vackert kort som skickas fraktfritt!

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Det här är ett kort med hjärteknipande känsla. Det är svårt att sätta fingret på vad som gör det så rörande. Är det den gamle mannen som påminner oss om generationer av kärlek som alltid finns med? Är det det stora och det lilla som möts i att ta stegen mot det okända?  Är det kluvenheten i att behöva gå bort när man vill stanna. Kortet är illustrerat med känsla och är fint att ge till någon som väcker känslor hos dig.

Du kan också behålla kortet själv och sätta det i en fin ram.

Dubbelvikt kort med kuvert. 

Insidan på kortet är blankt så att du själv kan fylla det med innehåll.

Storlek 173 x 120 mm

Konstnär: Kinga Britschgi

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee