Kort med kuvert - Drömhåven (Fraktfritt)

  • 39 kr

Underbart vackert kort i konstnärlig anda. Motivet är en flicka som står bland berg och hav och kanske har fångat förlorade drömmar. Kort med kuvert.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Underbart vackert kort  i konstnärlig anda. Motivet är en flicka som står bland berg och hav och kanske har fångat förlorade drömmar. Ett förunderligt och magiskt kort att skicka till någon eller rama in som konstverk. Kortet är dubbelt med tom insida där du kan skriva vad du vill. 

Det medföljer ett passande kuvert att skicka kortet i.

Konstnär: Stephen Mackey . 

Kortet är 105mm x 145mm

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee