Kort med kuvert - Den svävande tekannnan (Fraktfritt)

  • 39 kr

Ett drömskt och konstnärligt kort med en flicka och en katt som ser upp mot en svävande tekanna. Kommer dom nånsin få njuta sitt te tillsammans?

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Ett drömskt och konstnärligt kort med en flicka och en katt som ser upp mot en svävande tekanna. Kommer dom nånsin få njuta sitt te tillsammans? Skicka kortet till en vän som du vill dricka te tillsammans med, eller rama in konstverket och ha hemma.  

Kortet är dubbelt med tom insida där du kan skriva vad du vill. Det medföljer ett passande kuvert att skicka kortet i.

Kortet är 105mm x 145mm

Konstnär: Stephen Mackey . 

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee