Kort med kuvert - Burflickan (Fraktfritt)

  • 39 kr

Vackert och konstnärligt kort i suggestiva färger. Motivet är en älva som tar sitt första steg ut ur sin gyllene bur, mot friheten. Kort med passande kuvert.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Vackert och konstnärligt kort i suggestiva färger. Motivet är en älva som tar sitt första steg ut ur sin gyllene bur, mot friheten. Det är dags att pröva sina vingar! Skicka kortet till någon som står inför en utmaning, eller häng upp på väggen som en påminnelse om att allt är möjligt...

Kortet är dubbelt med tom insida där du kan skriva vad du vill. Det medföljer ett vackert kuvert att skicka kortet i.

Konstnär: Stephen Mackey . 

Kortet är 105mm x 145mm

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee