Kort med kuvert - Blomsterflaskor (Fraktfritt)

  • 49 kr

Härligt kort med de burkarna som har hängts upp med guldtrådar och fyllts med vatten så att de får agera vaser till de vackra blommorna. Kuvert medföljer.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Härligt kort med de burkarna som har hängts upp med guldtrådar och fyllts med vatten så att de får agera vaser till de vackra blommorna.

I kortet finns ingen text vilket gör att du kan använda kortet till många olika tillfällen. Kortet är fullt av gulddetaljer för en lyxigare känsla.

Det medföljer ett passande, rosa, kuvert med kortet. 

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee