Kort med kuvert - Alla är de barn av Pan (Fraktfritt)

  • 39 kr

Trolskt och förtrollande kort. En rödklädd hornbeprydd flicka möter en räv i människokläder. Är det en egensinnig tolkning av Rödluvan och vargen?

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Trolskt och förtrollande kort. En rödklädd hornbeprydd flicka möter en räv i människokläder. Är det en egensinnig tolkning av Rödluvan och vargen? Är det kaninen som sprungit ifrån Alice i underlandet?  Eller är det en magisk skog med förunderliga väsen. En sak är i allafall säker - Alla är de barn av Pan.        

Skicka kortet till någon som älskar sagor och sägner eller rama in det och häng upp det som ett litet konstverk hemma. 

Kortet är dubbelt med tom insida där du kan skriva vad du vill. Det medföljer ett vackert kuvert att skicka kortet i.

Konstnär: Stephen Mackey . 

Kortet är 105mm x 145mm

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee