Kort i flera lager med kuvert - Grattis till studenten - Ballonger (Fraktfritt)

  • 59 kr

Här stiger studentmössor och ballonger mot skyn. Kvar på marken ligger ett paket och betygen. På kortet står det "Grattis till Studenten". Kuvert medföljer.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Här stiger studentmössor och ballonger mot skyn. Kvar på marken ligger ett paket och betygen. På kortet står det "Grattis till Studenten".

Ett klassiskt studentkort men det som gör det till något extra är att vissa detaljer är påklistrade på kortet för hand för att skapa en 3D-effekt i flera lager. Det sitter även små pärlor och guldstjärnor på vissa ställen för att förhöja motivet.

Dubbelt kort med passande kuvert. Kortet har blank insida där du kan skriva den hälsning som passar.. 

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee