Dubbelt kort utan kuvert -Virka spindelnät (Fraktfritt)

  • 29 kr

Härligt kort med en gammal spindel som sitter bekvämt tillbakalutad och stickar något fint. Kanske ska det bli en lång halsduk som någon som ska få som present

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Härligt kort med en gammal spindel som sitter bekvämt tillbakalutad och stickar något fint. Kanske ska det bli en lång halsduk som någon som ska få som present till vintern? Spindelbarnen sitter och tittar nyfiket bredvid. På baksidan av kortet kan vi se att  några grannystan har lyckats rulla iväg.

Använd kortet för att skicka en hälsning till någon.

Kortet är dubbelvikt och har blank insida. Pappret är matt och det känns som ett riktigt kvalitetskort.

OBS! Det medföljer inget kuvert med det här kortet.

Kostnär: Maria Nilsson

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee