Kort med kuvert - Som i en dröm (Fraktfritt)

  • 39 kr

Dröm dig bort med det här vackra och stämningsfulla kortet. Är det näcken som hoppat upp på ett gyllene tak med sin flöjt? I en dröm kan ju allt hända!

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dröm dig bort med det här vackra och stämningsfulla kortet. Är det näcken som hoppat upp på ett gyllene tak med sin flöjt?  Ja i en dröm kan ju vad som helst ske... Kortet är väldigt fint som dophälsning, gratulation, eller bara som blinkning till någon med barnasinnet kvar. Kanske är det Rapunzel som sitter där på taket med sitt långa hår?

Det är ett magiskt skönt motiv att skicka till någon du drömmer om, eller någon vars drömmar du önskar du kunde förverkliga!

Du kan även rama in det då kortet verkligen är ett litet konstverk. 

 Jena Della Grottaglia är kvinnan bakom de fantasifulla penseldragen. Hon är en självlärd konstnär, humanist och djurälskare som är bosatt i Kalifornien.

Dubbelt kort med blank insida. Kuvert medföljer.

Från: Demurez

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee