Dubbelt kort med kuvert - Närmast musiken (Fraktfritt)

  • 49 kr

Tänk att få komma så nära musiken så att du kan känns vibrationerna genom hela kroppen. Kortet är dubbelvikt och inuti är kortet blankt utan text.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Tänk att få komma så nära musiken så att du kan känns vibrationerna genom hela kroppen.

Kortet är dubbelvikt och inuti är kortet vitt och det finns ingen text. Det gör att du kan använda kortet vid många olika tillfällen. Du väljer själv vad du vill skriva i kortet.

Det medföljer ett kuvert som passar till kortet.

Storlek: 173 x 120 mm

Här hittar alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee