Dubbelt kort med kuvert - Gnistrande fågelbur (Fraktfritt)

  • 49 kr

Ett otroligt vackert kort med kuvertet. Motivet har fullt av små kristaller som glittrar så vackert i ljuset och gör detta till ett enormt lyxigt kort.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Ett otroligt vackert kort med kuvertet. Motivet har fullt av små kristaller som glittrar så vackert i ljuset och gör detta till ett enormt lyxigt kort. Det står ingen text varken i eller på kortet vilket gör att du kan använda det till många olika tillfällen. Det medföljer ett vackert champangefärgat kuvert som passar till kortet.

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee