Dubbelt kort med kuvert - Flöjtmusik i månens sken (Fraktfritt)

  • 49 kr

Den vackra flickan står på bergets kant och spelar på sin flöjt i månens sken. Vid hennes fötter sitter en liten drake som verkar helt paralyserad av musiken.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Den vackra flickan står på bergets kant och spelar på sin flöjt i månens sken. Vid hennes fötter sitter en liten drake som verkar helt paralyserad av hennes toner. Vid deras fötter dansar den pärlande bäcken fram.

Kortet är dubbelvikt och inuti är kortet vitt och det finns ingen text. Det gör att du kan använda kortet vid många olika tillfällen som gratulationskort så som för att fira en födelsedag, dop eller annat festligt tillfälle. Du väljer själv vad du vill skriva i kortet.

Det medföljer ett vitt kuvert som passar till kortet.

Storlek: 173 x 120 mm

Här hittar alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee