Dubbelt kort med kuvert - Färgglada blommor (Fraktfritt)

  • 39 kr

Ett mycket vackert kort med färgglada blommor. Kortet har ingen text vilket gör att det kan användas till många tillfällen. Det medföljer ett brunt kuvert.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Ett mycket vackert kort med färgglada blommor.

Kortet har ingen text vilket gör att det kan användas till många tillfällen, som t.ex. bröllop, födelsedag, dop, mors dag eller namnsdag.

Det medföljer ett brunt kuvert som passar till kortet.

Design av Kreetta Järvenpää. 

Tryckt i Finland.

Storlek: 10,5 x 14,8 cm

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee