Dubbelt kort med kuvert - Bröllopsdag (Fraktfritt)

  • 59 kr

Nu är bröllopsdagen här! Ett härligt och vackert kort med blomformade diamanter och glitter på delar av motivet för en riktigt lyxig känsla. Kuvert medföljer.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Nu är bröllopsdagen här!

Ett härligt och vackert kort med blomformade diamanter och glitter på delar av motivet för en riktigt lyxig känsla.

På kortet finns texten " On your wedding day. Wishing you lots of happiness. Full of love and laughter. Especially on your wedding day and for a lifetime after."

I kortet finns texten "A wonderful day to remember, a special day to recall, the very best day of all! Congratulations"

Det medföljer ett  kuvert som passar till kortet.

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee