Dubbelt kort (guldglitter) med kuvert - På din födelsedag (Fraktfritt)

  • 49 kr

Lyxigt, större kort med guldglitter.På kortet står det "On your Birthday". Det medföljer ett mörkrosa kuvert som passar till kortet. Kortet är dubbelvikt.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Lyxigt, större kort med guldglitter.

På kortet står det "On your Birthday"

Det medföljer ett mörkrosa kuvert som passar till kortet.

Kortet är dubbelvikt och på insidan står det "Have a Fantastic Time. Making these wishes, especially for you - Hope you will have an amazing day filled with Happiness. Happy Birthday". 

Storlek ca: 15x23 cm

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee