Dubbelt kort (glitter) med kuvert - Kaninernas födelsedag (Fraktfritt)

  • 49 kr

Lyxigt kort med glitter.På kortet står det "Wishing you a very Happy Birthday". Lite längre ner står det "With Love" på en liten lapp. Dubbelt kort.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Lyxigt kort med glitter.

På kortet står det "Wishing you a very Happy Birthday". Lite längre ner står det "With Love" på en liten lapp som sitter fast i korgen.

Det medföljer ett kuvert som passar till kortet.

Kortet är dubbelvikt och på insidan står det "Hope your day is as special as you are. Happy Birthday with lots of Love". 

Storlek ca: 19,5x13,5 cm

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee