Dubbelt kort utan kuvert -Baka födelsedagstårta (Fraktfritt)

  • 29 kr

Härligt kort med de två ugglorna som bakar en smaskig födelsedagstårta tillsammans!Ovanför svävar ballonger och på baksidan av kortet finns det en bild på en ba

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Härligt kort med de två ugglorna som bakar en smaskig födelsedagstårta tillsammans!

Ovanför svävar ballonger och på baksidan av kortet finns det en bild på en ballong som har lyckats smita iväg.

Allt som allt gör det detta till ett riktigt kalaskort!

Använd det för att skicka en födelsedagshälsning till någon som fyller år eller använd korten som kalasinbjudan när du själv fyller år.

Kortet är dubbelvikt och har blank insida. Pappret är matt och det känns som ett riktigt kvalitetskort.

OBS! Det medföljer inget kuvert med det här kortet.

Kostnär: Maria Nilsson

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee