Dubbelt kort -Som katt och kanin (Fraktfritt)

  • 39 kr

Underbart rart kort med en katt och kanin som förtroligt lutar pannorna mot varandra. Vi har alla hört uttrycket "Som hund & katt", men "Som kanin & katt"?

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Underbart rart kort med en katt och kanin som förtroligt lutar pannorna mot varandra. Vi har alla hört uttrycket "Som hund och katt", men har vi nånsin hört "Som katt och kanin"? Nu har vi det! Som katt och kanin betyder att man är de gulligaste vänner du kan tänka dig. Katt, kanin, kärlek -alla börjar de på k!     Kortet är vackert och levande tecknat i blyerts mot mjuk ljus bakgrund.

Kortet är dubbelvikt och har en blank insida. Det medföljer ett passande kuvert med kortet.

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee