Utvikbart kort med kuvert - Fågelhuset (Fraktfritt)

  • 79 kr

Ett härligt kort med en fågel och dess fågelhus i 3D. Fågelhuset står på en äng fylld av blommor. På kortet finns texten "Happy birthday".

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Ett härligt kort med en fågel och dess fågelhus i 3D som mottagaren själv viker ut när kortet öppnas.. Fågelhuset står på en äng fylld av blommor.

På kortet finns texten "Happy birthday".

Kortet har tillverkats för hand från ett enda papper.

Det medföljer ett kuvert som passar till kortet.

Storlek: 14,5 x 10,4 cm

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee