Enkelt kort med kuvert - Kaninballong - Mörk (Fraktfritt)

  • 39 kr

Ett vackert, enkelt kort med kaninen som håller i den vackra ballongen. På ballongen står det "Little one". Det medföljer ett naturfärgat kuvert som passar.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Ett vackert, enkelt kort med kaninen som håller i den vackra ballongen. På ballongen står det "Little one". Det medföljer ett naturfärgat kuvert som passar till kortet. 

Skicka kortet till en vän, sätt det på en doppresent eller rama in den fina bilden till en tavla.

Tryckt på 300 grams papper som är av premiumkvalitet, lättexturerat, vitt papper.

Storlek: 10,9 x 15,7 cm

Utformad och tillverkad i Frankrike.

______________________________

Det lilla franska företaget Atelier Oranger föddes ur en passion för vackra, poetiska och busiga retroillustrationer.
Anne-Gaëlle började illustrera ett helt universum där hennes barn, och allt det goda i livet, är hennes ständiga inspirationskällor.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee