Dubbelt kort med kuvert - Min lilla skatt (Fraktfritt)

  • 49 kr

Underbart kort med det lilla barnet i sin trygga kokong. På kortet finns texten "Little Treasure". Perfekt kort till ett dop. Kortet är dubbelt och kuvert medfö

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Underbart kort med det lilla barnet i sin trygga kokong. På kortet finns texten "Little Treasure". Perfekt kort till ett dop.

Kortet är dubbelt med ett medföljande kuvert som passar till kortet

Storlek 12 x 17 cm.

Här hittar du fler produkter i serien Möt våren i Paris.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee

engelsk text