Kort med kuvert - On your Wedding Day (Fraktfritt)

  • 49 kr

Härligt bröllopskort med vackra, milda färger. Vissa detaljer är klädda i guld för en extra lyxig känsla. Ett passande kuvert medföljer till kortet.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Härligt bröllopskort med vackra, milda färger.

Vissa detaljer är klädda i guld för en extra lyxig känsla. Om du känner med fingrarna på kortet känner du även konturerna av motivet vilket bidrar till den lyxiga känslan.

På kortet står det "On your Wedding Day"

Dubbelt kort och på insidan finns texten "Wishing you a lifetime of happiness together"

Det medföljer ett passande, mörkrosa, kuvert till kortet.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee