Dubbelt kort med kuvert - Bröllopstårta med knappar (Fraktfritt)

  • 59 kr

Härligt kort med en blommig och färgsprakande bröllopstårta. Bröllopstårtan har små fastsatta (riktiga) blomformade knappar vilket gör det extra fint.

Dela

Härligt kort med en blommig och färgsprakande bröllopstårta. Bröllopstårtan har små fastsatta (riktiga) blomformade knappar vilket gör det extra fint.

Kortet är tryckt på vackert, matt akvarellpapper och vissa detaljer är förstärkta med glitter för en lyxigare känsla.

På kortet finns texten "On your wedding day", I kortet finns ingen text.

Kortstorlek: 17 x 14,6 cm

Från Rachel Ellen Designs

______________________________________________

Rachel Ellen Designs tillverkar gratulationskort och fina klistermärken i en viktoriansk kvarnbyggnad i Nottingham, England. Företaget grundades 1997 när Rachel avslutade sin karriär som professionell balettdansör och började handmåla kort vid köksbordet i lägenheten i London.

Intresset i Rachels unika produkter växte snart och hon flyttade tillbaka till sin hemstad Nottingham där med hjälp av sina föräldrar och make Justin (som också var en professionell balettdansös som hon träffade när hon spelade i Phantom of the Opera) -byggde ut företaget mer och mer.

21 år senare sysselsätter företaget nästan 30 personer och har vunnit en mängd priser genom åren. Rachels charmiga handmålade stil är omedelbart igenkännlig och hennes kreativitet tillsammans med hennes detaljrikedom och kvalitetskänsla har varit viktiga faktorer för att göra företaget till det det är idag.