Kort med kuvert - Hjärta, blommor och svävande gris (Fraktfritt)

  • 49 kr

Tänk att skicka detta till någon som betyder lite extra för dig på Alla hjärtans dag. Blommor i en hjärtformad bukett i form av en ballong och en gris.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Tänk att skicka detta till någon som betyder lite extra för dig på Alla hjärtans dag. Blommor i en hjärtformad bukett i form av en ballong. Under ballongen svävar en gris mot okända mål. Vad mer behövs för att ett kort ska kännas helt komplett?

Dubbelt kort med passande kuvert. Kortet är blankt på insidan så att du själv kan formulera din hälsning.

Storlek: 11,5 x 17,0 cm

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee