Gör egna korgar i blomform- Pyssel från Djeco

  • 129 kr

Gör vackra små korgar med detta mysiga pyssel. Varje korg blir i form av en blomma, med både blomsterälvor och blommor som motiv. Det medföljer flera korgar

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Gör vackra små korgar med detta mysiga pyssel. Varje korg blir i form av en blomma, med både blomsterälvor och blommor som motiv. Det medföljer material för att tillverka 3 olika korgar med sidor av vaxad bomullstråd som du väver framför och bakom "blombladen". Korgarna blir ca 3,5 cm höga och 10, 6 eller 8 cm i diameter. Korgarna är dekorerade även på undersidan. 

Roligt och fint pyssel som du kan ge som gåva till någon både innan och efter det är klart!  

Från ca 6 år

Storlek på förpackningen: 20 x 20 x 3,5 cm.

Från Djeco.

________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.